HomeOver Ons

Wie zijn wij en hoe we het doen. INNOVEREN

Wij zijn KSU Logistics. Al kort na onze oprichting zijn wij een bekende speler op de markt geworden. Dit hebben we bereikt door creatief in te spelen op de behoefte van de klant. En omdat we dagelijks naar meer dan twintig plaatsen in Nederland rijden. Dat doen we vanuit ons eigen distributiecentrum van 553 m2.

Kwaliteit

Onze sterke punten zijn 24/7 snel kunnen schakelen en goed inspelen op de hoge kwaliteitsverwachtingen van onze klanten. Dat maken onze representatieve medewerkers dagelijks waar.
Zij rijden in een jong wagenpark dat voldoet aan de strenge milieu-eisen op het gebied van CO2-uitstoot. Door gebruik te maken van de modernste communicatiemiddelen kunnen wij snel schakelen met de klant en onze chauffeurs. Onze chauffeurs werken in een omgeving die aan de hedendaagse arbo-eisen voldoet.

Snelheid

Wij kunnen een snelle levering garanderen doordat we een breed scala aan vervoersmiddelen hebben en een centraal gelegen distributiecentrum. Hierdoor kunnen we alle leveringen efficiënt op elkaar afstemmen en de afspraken met onze klanten waarmaken. Ook werken we samen onze partners PostNL, GLS (General Logistics Systems) en TNT. Zo kunnen we pakketten versturen met dezelfde zorgvuldigheid, voor een voordeligere prijs.

Visie

KSU Logistics werkt hard aan de toekomst. Ons streven is de Nederlandse markt te veroveren, zodat we u binnen twee jaar nationaal van dienst kunnen zijn. Wij streven ernaar u binnenkort geconditioneerd vervoer te kunnen aanbieden. Ook voor het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) kunt u spoedig bij ons terecht. Ons doel is om ons wagenpark te verdrievoudigen door ons te specialiseren in alle voorkomende koerierswerkzaamheden van envelop en palletvervoer tot hoogwaardige documenten.

SERVICES
  • SPOEDPAKKET
  • DAGELIJKSE DISTRIBUTIE
  • BUITENLANDSE PAKETTEN
  • MAATWERK
  • FLEXIBILITEIT
  • WAARDETRANSPORT
FEITEN

KSU Logistics
in getallen

M

PAKKETTEN

TEVREDEN KLANTEN

GEREDEN KM

K

VOERTUIGEN

© 2020 KSU Logistics